Rating: 4.8 - 5 reviews
Fordi vi alligevel er i Svendborg, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

Kvalitets vinduespudsning i Svendborg

Vores firma er konkurrencedygtig, og pudser dine vinduer til den aftalte tid. Kontakt os og hør om du kan få rene vinduer i Svendborg allerede i denne eller den kommende uge.

Vores firma en del år på bagen, derfor ved vi at det er vigtigt for vore kunder med en fleksibel plan for vinduespudsning.

Har du til huse i Svendborg, og har du brug for vinduespudsning? Vi tilbyder vinduespudsning i Svendborg til både private og virksomheder, og du får en god pris. Du bestemmer selv om du vil have en fast, løbende eller løs aftale.

Det giver god mening at vælge vores dygtige medarbejdere næste gang, du skal have pudset dine vinduer. Ved at holde dine vinduer rene med faste intervaller, er det muligt for os at holde prisen på din vinduespudsning i bund.

Ikke to huse er ens! Vi har både værktøjet og kompetencerne til vinduespudsning af mange forskellige vinduer - fra sommerhuse til villaer. Bor du fx i villa med flere etager, har vi værktøjet til at nå de vinduer som sidder svært tilgængelige. Det sikrer, at det enkelte vindue altid bliver pudset omhyggeligt, uden striber og så skinnende rent.

Privat Vinduespudsning
Erhverv Vinduespudsning

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2021 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj