Rating: 4.8 - 8 reviews
Fordi vi alligevel er på Lolland, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

Advarsel !!! Advarsel !!!vinduespudsning udført af professionelle kan være stærkt vanedannende...

Skinnende rent uden striber!!! Vores vinduespudsning bliver udført efter traditionelt godt håndværk – så du får skinnende rene ruder uden hjørner eller striber nu også på Lolland.

Slip for besværet... Når du får en vinduespudsning af os hver måned, kan du glæde dig over altid at have rene ruder. Slip for besværet, synet af snavsede ruder og stress - bare fordi du heller ikke lige nåede at pudse vinduerne i dag.

Billigere end du tror! Nå du benytter dig af en professionel vinduespudsning for private, så vil du opleve at det med stor sandsynlighed ikke så dyrt med en vinduespudsning på Lolland som du tror.

Vil du have en fast, løbende eller løs aftale...? Har du til huse på Lolland, og har du brug for vinduespudsning? Vi tilbyder vinduespudsning på Lolland til både private og virksomheder, og du får en god pris. Du bestemmer selv om du vil have en fast, løbende eller løs aftale.

Vi bygger vores succes på kunder Vi bygger vores succes på kunder, der er så tilfredse at de vil benytte os fast. Du kan derfor stole på at vi altid gør vores bedste for optimal vinduespudsning. Bestil vinduespudsning i dag – Vi kører på Lolland jævnligt.

Privat Vinduespudsning
Erhverv Vinduespudsning

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2020 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj