Rating: 4.7 - 6 reviews
Fordi vi alligevel er i Holbæk, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

Advarsel !!! Advarsel !!!vinduespudsning udført af professionelle kan være stærkt vanedannende...

Hos os er alle erfarne og oplært inden for vinduespudsning. Vi ved hvad der kræves i Holbæk. Hos os er alle erfarne og oplært inden for vinduespudsning. Ja, vinduespudsnings professionelle der har bevist deres dygtighed gennem mange år.

Vil du have en fast, løbende eller løs aftale...? Har du til huse i Holbæk, og har du brug for vinduespudsning? Vi tilbyder vinduespudsning i Holbæk til både private og virksomheder, og du får en god pris. Du bestemmer selv om du vil have en fast, løbende eller løs aftale.

Du kan føle dig tryg! I disse tider med mange overfald og indbrud der også skaber utryghed i Holbæk,er det også godt at vide, at det er den samme vinduespudsning hver gang, - på den måde kan du føle dig tryg på alle områder. Din sikkerhed er vigtig for os! Alle der udfører vinduespudsning hos os i Holbæk, har en ren straffeattest.

Lad sollyset passere!! Inden længe kigger efterårssolen ind ad dine vinduer i Holbæk - hvis den kan, men på denne tid af året kan godt være svært at få øje på den gennem de beskidte ruder. Luk solen ind med en med vinduespudsning fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Slip for besværet... Når du får en vinduespudsning af os hver måned, kan du glæde dig over altid at have rene ruder. Slip for besværet, synet af snavsede ruder og stress - bare fordi du heller ikke lige nåede at pudse vinduerne i dag.

Privat Vinduespudsning
Erhverv Vinduespudsning

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2019 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj