Rating: 4.7 - 3 reviews
Fordi vi alligevel er i området, kan vi pudse dine vinduer med for en rigtig god pris.

Udfyld vores formular og få et GRATIS tilbud på privat vinduespudsning.

Vinduespudsning udført af professionelle pudsere
 

God og billig vinduespolering

Lad sollyset passere!! Inden længe kigger efterårssolen ind ad dine vinduer i Danmark - hvis den kan, men på denne tid af året kan godt være svært at få øje på den gennem de beskidte ruder. Luk solen ind med en med vinduespolering fra os. Vi vil pudse og polere dine vinduer, til de skinner og frit lader sollyset passere. Om du bor i lejlighed eller i hus, står vores dygtige medarbejdere klar med hjælpende hånd.

Det kan være svært selv at få et godt resultat! Mange tror, at vinduespolering ikke kræver meget mere end en spand, indvasker og en squizzer - ja, og så lige en klud til at tørre op efter sig. Men så er det fordi, man aldrig har udført vinduespolering en forårsdag, hvor solen står lavt i Danmark. Selv folk der har arbejdet med vinduespolering i mange år, kan have svært ved at få et godt resultat.

Du kan føle dig tryg! I disse tider med mange overfald og indbrud der også skaber utryghed ,er det også godt at vide, at det er den samme vinduespolering hver gang, - på den måde kan du føle dig tryg på alle områder. Din sikkerhed er vigtig for os! Alle der udfører vinduespolering hos os , har en ren straffeattest.

Skinnende rent uden striber!!! Vores vinduespolering bliver udført efter traditionelt godt håndværk – så du får skinnende rene ruder uden hjørner eller striber nu også i hele Danmark.

Vi bygger vores succes på kunder Vi bygger vores succes på kunder, der er så tilfredse at de vil benytte os fast. Du kan derfor stole på at vi altid gør vores bedste for optimal vinduespolering. Bestil vinduespolering i dag – Vi kører i hele Danmark.

Privat Vinduespolering
Erhverv Vinduespolering

Vi pudser også i disse byer

 
Copyright © 2020 Sammenslutningen af Vinduespudsere - Ishøjvej 1, 2635 Ishøj